Γεωπόνος - Εντομολόγος

Απεντόμωση

Απεντόμωση

Μια μέθοδος της απεντόμωσης είναι ο ελεγχόμενος υπολειμματικός ψεκασμός που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση βαδιστικών ή ιπτάμενων εντόμων και συνίσταται στην ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών με κατάλληλο υψηλής ποιότητας βιοκτόνο σκεύασμα.


Μυοκτονία

Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών ποντίκια στο σπίτι – αρουραίοι, με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και παγίδευσης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP.


Απολύμανση

Η απολύμανση είναι μια μέθοδος καταπολέμησης μικροβίων και βακτηριών η οποία έχει διάφορα με την απεντόμωση η οποία καταπολεμά τα βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα.


Περιοχές

Χαλάνδρι, Χολαργό
Απεντόμωση Αγία Παρασκευή, Παπάγου
Ψυχικό, απεντόμωση Φιλοθέη
Πεντέλη, Βριλήσσια
Μελίσσια, Πεύκη, Ηράκλειο
Κηφισιά, Μαρούσι, Άνοιξη
Δροσιά, απεντόμωση Εκάλη, Διόνυσος
Βόρεια προάστια, Νέα Ερυθραία
Ντράφι, Διώνη, Πολιτεία
Αθήνα, Κολωνάκι και άλλα.

Τα περισσότερα έντομα δημόσιας υγείας δηλαδή κατσαρίδες, ποντίκια, κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, τερμίτες, κουνούπια και ακάρεα μεταδίδουν μολυσματικές ασθένειες σοβαρές για την υγεία του ανθρώπου.


Η εταιρεία Insect Trojan  με σεβασμό προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα κατοικίδια χρησιμοποιεί για όλες τις Απεντομώσεις, Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες ασφαλή Υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της.

Για Κατοικίες

Αναλαμβάνουμε την υπηρεσία ελέγχου των επιβλαβών εντόμων στην οικία σας (Μονοκατοικίες – Πολυκατοικίες) και κοινόχρηστους χώρους, η οποία είναι γρήγορη και αποτελεσματική και προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την οικογένεια τους φίλους και τα κατοικίδια ζώα σας. Δουλεύουμε σκληρά για να εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε πελάτη για να προστατεύσουμε μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις, τα σπίτια τους.

Για Επιχειρήσεις

Η εταιρεία Insect Trojan Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις προσφέρει υπηρεσίες καταπολέμησης εντόμων σε επιχειρήσεις – επαγγελματικούς χώρους ευρέως φάσματος, μαζικής εστίασης υγειονομικής σημασίας που είναι απαραίτητη. Προσαρμόζουμε τις λύσεις καταπολέμησης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Προτεραιότητα μας η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών με εγγυημένο αποτέλεσμα 100%..

Η εταιρεία Insect Trojan δημιουργήθηκε από δυο νέους ανθρώπους που σκοπός τους είναι να βελτιωθεί ο τομέας των απεντομώσεων μέσα από την αγάπη για την επιστήμη τους, την συνεχή ενημέρωση σε καινούργια επιστημονικά θέματα, την εργατικότητα τους και τον σεβασμό προς τους πελάτες τους.

 Η υλοποίηση και στήριξη της ιδέας αυτής πραγματοποιήθηκε από την ΜΚΟ The People’s Trust η οποία πίστεψε και στήριξε το όραμα μας και την ιδέα μας. Η Αλεξάνδρα Τουλούμη είναι η Υπεύθυνη Γεωπόνος ΓΠΑ M.Sc – Εντομολόγος Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις για όλα τα έντομα δημόσιας υγείας δηλαδή κατσαρίδες, κοριοί, ψύλλοι, μυρμήγκια, τερμίτες, κουνούπια, ακάρεα και τρωκτικά (ποντίκια στο σπίτι – αρουραίοι) πάντα με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και προσδίδοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον πελάτη και στον χώρο του! Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, ο Δωρεάν έλεγχος!

Insect Trojan Στόχος Στόχος της εταιρείας Insect Trojan είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Aπεντόμωσης – Aπολύμανσης – Μυοκτονίας για την διατήρηση συνθηκών εργασίας και υγιεινής σε επαγγελματικούς χώρους όπως σχολεία, εταιρείες, γραφεία, ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και σε επαγγελματικούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια, αρτοποιία, ζαχαροπλαστεία, καφετερίες, καντίνες, κρεοπωλεία καθώς και σε οικιακούς χώρους όπως Πολυκατοικίες – Μονοκατοικίες (Σπίτια) . 

Επιπλέον στόχος της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και η επικοινωνιακή – επιστημονική επεξήγηση των ζημιογόνων εντομών (παρασίτων), λεπτομερή ανάλυση της δράσης των εγκεκριμένων σκευασμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που χρησιμοποιούνται. Τα σκευάσματα της εταιρείας είναι ανώτερης ποιότητας τα όποια εφαρμόζονται με την παρουσία της υπεύθυνου Γεωπόνου – Εντομολόγου Αλεξάνδρας Τουλούμη η οποία κάνει την εφαρμογή και τήρηση ενός προγράμματος διαχείρισης παρασίτων (εντομών). 

Η εφαρμογή και τήρηση ενός προγράμματος διαχείρισης παρασίτων που περιλαμβάνει την τήρηση φακέλου απεντόμωσης – μυοκτονίας στους επαγγελματικούς χώρους (HACCP – Hazard Analysis Critical Control Point), ο οποίος κρίνεται υποχρεωτικός βάσει του νόμου 852/2004/ΕΚ, παρ. 5.

Γεωπόνος – Εντομολόγος M.Sc. Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.).
Η εταιρεία μας Insect Trojan αναλαμβάνει Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις και Μυοκτονίες για όλα τα έντομα και τρωκτικά που φέρουν σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία πάντα με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και προσδίδοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον πελάτη και στον χώρο του ! Σας προσφέρουμε ποιοτική, οικονομική και με εγγυήσεις Απεντόμωση, Απολύμανση, Μυοκτονία σε Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Ψυχικό, Φιλοθέη, Πεντέλη, Βριλήσσια, Κηφισιά, Μαρούσι, Ηράκλειο, Μελίσσια, Διόνυσο, Δροσιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Αθήνα, Κολωνάκι και άλλα.
Πηγή: Insect Trojan Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις Bing Maps
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Αρχική πηγή: Insect Trojan Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις

Σχόλια